CIVIC 5DØR

Honda Civic er gjennomtenkt og har fått helt ny design. Den er laget for å bli kjørt, men kan også være så mye mer. Den kan være fleksibel og endres etter dine behov, og den tilpasser seg enkelt det du vil den skal være.

CIVIC 4DØR

Det stilige, sporty designet er en unik kombinasjon av dramatiske, skulpturelle linjer og jevne kurver, og det er bare på utsiden. Innsiden av den nye firedørs Civic er luftig og romslig, og den omgir deg med topp kvalitet og komfort.

CR-V

Det er forbløffende hvor mange nyskapende ideer som har blitt integrert i én bil. Den stilige og romslige CR-V deler din entusiasme for opplevelser og gir deg frihet og fleksibilitet til å utforske.

HR-V

Salgstallene fra verdens 53 fremste nye bilmarkeder ga Honda HR-V førsteplass innen sin kategori. Det er en kjempestart for en liten SUV.

JAZZ

Helt nye Honda Jazz har fått utmerkelse for sikreste supermini av den uavhengige sikkerhetsorganisasjonen Euro NCAP. Den har allerede fått NCAPs 5-stjerners vurdering, og nå har den fått tittelen Best in Class Supermini 2015 for fremragende sikkerhetsytelse som overgår alle andre.

NSX

NSX tar deg nærmere veien enn noen andre. Dette er en raffinert art av superbil, med høy presisjon i alle detaljer. Den kombinerer dagligdags kjøring med gnistrende prestasjon på banen.

35 98 71 00
Man - fre 08.00 - 16.00