Honda Nybil

HONDA E

Honda e kombinerer utslippsfri kjøring med fascinerende ytelse. Denne sporty, elektriske bilen er responsiv, kvikk og ekstremt manøvrerbar og gjør bykjøringen til en lek.

JAZZ OG JAZZ CROSSTAR

Hils på dynamiske og avanserte Jazz og sportslige Jazz Crosstar. De er en del av vår elektrifiseringssatsing og er utstyrt med et hybrid drivverk med to motorer som sørger for responsiv, smidig og effektiv kjøring.

HONDA CR-V HYBRID

Splitter nye CR-V Hybrid reagerer raskt, er drivstoffeffektiv og ligger som støpt på veien. Det intelligente og svært avanserte hybride drivverket gir en sømløs kjøreopplevelse.

CIVIC 5DØR

Honda Civic er gjennomtenkt og har fått helt ny design. Den er laget for å bli kjørt, men kan også være så mye mer. Den kan være fleksibel og endres etter dine behov, og den tilpasser seg enkelt det du vil den skal være.

CIVIC 4DØR

Det stilige, sporty designet er en unik kombinasjon av dramatiske, skulpturelle linjer og jevne kurver, og det er bare på utsiden. Innsiden av den nye firedørs Civic er luftig og romslig, og den omgir deg med topp kvalitet og komfort.

CR-V

Det er forbløffende hvor mange nyskapende ideer som har blitt integrert i én bil. Den stilige og romslige CR-V deler din entusiasme for opplevelser og gir deg frihet og fleksibilitet til å utforske.

HR-V

Salgstallene fra verdens 53 fremste nye bilmarkeder ga Honda HR-V førsteplass innen sin kategori. Det er en kjempestart for en liten SUV.

NSX

NSX tar deg nærmere veien enn noen andre. Dette er en raffinert art av superbil, med høy presisjon i alle detaljer. Den kombinerer dagligdags kjøring med gnistrende prestasjon på banen.